Hur Tjänar Du Pengar på Internet?

Sitter du vid datorn ett par timmar i veckan och tjänar en slant? Eller till och med kanske försörjer dig själv via inkomster från ditt internet projekt?

Om så är fallet, vad inriktar du dig på? Hur många timmar lägger du veckan? Har du hållt på länge? Du kanske har en egen sajt?

Jag vill se kommentarsfältet flöda av vad ni själva håller på med 🙂 Det är till nytta för både mig och de som läser bloggen. Kommenterar föder diskussion och diskussion föder ni idéer 🙂

Den 1a April återkommer jag med nya projekt. Ja, kanske delar jag med mig av the master plan innan dess. Mitt sabbatsår går till att förbereda och bli klokare. Miljonen ska nås 😀

 

Post Author: Richard

Om mig själv.

7 thoughts on “Hur Tjänar Du Pengar på Internet?

  Niclas

  (18/01/2016 - 09:30)

  Hej!
  Jag har under ett år byggt upp en hemsida där jag hjälper mina besökare med ett problem. Jag tipsar sedan om en bra webbhandel (affiliate) där de kan köpa just det de letar efter.

  Richard

  (18/01/2016 - 09:31)

  Kul Niclas! Vågar du dela med dig av en länk till sidan? 🙂
  Sökoptimerar du din hemsida så att dina besökare hittar din sida lätt via ex. google?

  johan

  (13/02/2016 - 02:36)

  Här tjänar man lätt 40-50 dollar i månaden inga miljoner men alltid nåt http://www.cashcrate.com/6359009

  Ron

  (18/03/2016 - 07:30)

  Hej OSP är väldigt populärt nu, hoppar man på tidigt så finns det stora chanser att man lyckas.
  http://roblix4u.se/nwm

  Norrlänning

  (02/04/2016 - 12:30)

  Hej! Bra och lärorik blogg och tack för ärligheten 🙂 började leta olika sätt själv att tjäna pengar via internet för något år sedan men inte riktigt hittat något som ja fick intresse för.
  Men i höstas började ja med en summa på aktier och har ökat från 30k till just över 200k sedan oktober endast på investeringar i småbolag som ja läste på väldigt mycke om och kring, de handlar om att hitta undervärderade aktier innan alla andra upptäckt dom 🙂
  Men som sagt intresse måste man ha så går de tjäna pengar! 🙂

  Matias

  (14/08/2016 - 05:55)

  Hej, snubblade in på din hemsida och tycker det verkar intressant med ditt projekt. Hade självklart varit uppskattat att ha fler uppdateringar men jag utgår från att du är upptagen 🙂

  Jag arbetar online sedan mer än ett år tillbaka. Mitt första år tjänade jag mellan 8,000-10,000 kronor i månaden och nu ligger jag på 16,000+ per månad. Det låter inte som mycket men eftersom jag flyttat till Asien är pengarna mycket mer värda.

  http://www.matiasandres.com/blog/leva-som-digital-nomad/

  Nu kan jag gladeligen kalla mig för digital nomad och bor i ett varmt land samtidigt som jag försörjer mig genom datorn. Jag är numera frilansskribent på heltid och skulle inte byta bort det mot något annat i världen.

  Keep up the good work – Det går om man vill!

  joel

  (28/08/2016 - 01:20)

  Hej! hittade din sida och tyckte att artikeln var intressant!

  Jag har själv tyckt att det är superspännande att tjäna pengar online, att inte ha någon chef eller arbetstider – jag tror dessutom att det är många som håller med. Därför skapade jag sidan http://www.pengaapparater.se/

  Där finner du en massa info om att tjäna pengar online med system som faktiskt fungerar! Bland annat affiliatemarknadsföring och dropshipping! Jag har själv testat allt och har därför en del erfarenhet i ryggen gällande onlineinkomster! 🙂

  Jag jobbar uteslutande online nu och kan säga att det var det bästa beslutet jag någonsin tagit!

  Tack för en fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *